Αυτοκίνητο: Αντηλιακές Μεμβράνες Τιμές


Αντηλιακές μεμβράνες τιμές

Δεν θα ήταν παράλογο να σας απαντήσει κάποιος ότι οι μεμβράνες (φιμέ) στην πράξη δεν θα σας κοστίζουν τίποτα. Μακροπρόθεσμα θα σας εξοικονομήσουν ακόμα περισσότερα χρήματα. Το γιατί θα το ανακαλύψετε στη συνέχεια. Ας δούμε πόσα χρήματα θα σας κοστίσει η επένδυση μεμβράνης για τα τζάμια του αυτοκινήτου σας. Για όλα τα παράθυρα ενός συμβατικού αυτοκινήτου,  το κόστος της εργασίας  κυμαίνεται στα 120-140+ΦΠΑ. Για μεγαλύτερα οχήματα το κόστος κυμαίνεται στα 150-190+ΦΠΑ. Στις δύο αυτές περιπτώσεις τοποθετούμε την σειρά επίδοσης και όχι κάποιο φθηνό ανώνυμο υλικό. Το κόστος μειώνεται εάν δεν επιθυμείτε να επενδυθούν όλα τα παράθυρα του αυτοκινήτου-κάτι το οποίο δεν το συστήνουμε.

Οι τιμές για τις αντηλιακές μεμβράνες καθορίζεται σε σχέση με την επιφάνεια των κρυστάλλων που θα καλυφθεί.  Όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστεί περισσότερο υλικό και χρόνος για ένα SUV ή κάποιο πολυμορφικό αυτοκίνητο απ’ ότι ένα smart .Ένας ακόμη παράγοντας που καθορίζει το κόστος είναι η ποιότητα του υλικού. Υπάρχουν διάφορες ποιότητες υλικών ανάλογα με τον σκοπό της τοποθέτηση,τη διάρκεια ζωής, τις τεχνικές προδιαγραφές, την χώρα προέλευσης κ.α. Στην Masterfilm συστήνουμε την σειρά επίδοσης της aswf που είναι πιστοποιημένη μεμβράνη για αυτοκίνητα και αποφεύγουμε την φθηνή σειρά στις τοποθετήσεις οχημάτων. Ο κύριος όγκος εργασιών μας άλλωστε αφορά πολυτελή αυτοκίνητα. Για τον λόγο αυτό έχουμε επιλέξει να εφαρμόζουμε την συγκεκριμένη πιστοποιημένη μεμβράνη σε όλα τα οχήματα ούτως ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα.

Εξοικονόμηση

Για να επιστρέψουμε στην αρχική δήλωση ότι στην ουσία οι αντηλιακές μεμβράνες δε θα σας κοστίσουν τίποτα θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν την εξοικονόμηση που επιφέρουν. Τοποθετώντας αντηλιακές μεμβράνες πετυχαίνετε μείωση της χρήσης του κλιματιστικού καθώς λειτουργεί αποδοτικότερο στο προστατευμένο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Υπολογίζεται πως με την τοποθέτησή η κατανάλωση μειώνεται θεωρητικά έως 33%, ωστόσο ας εκτιμήσουμε ότι η μείωση θα φτάσει το 20% σε πραγματικές συνθήκες. Για ένα όχημα με κατανάλωση 5,0 λτ./100 χλμ., κερδίζουμε 1 λίτρo στα 100 χιλιόμετρα (ή περίπου 1,5-2 ευρώ). Ένα ΙΧ όχημα διανύει κατά μέσο όρο 15.000 χλμ./έτος, το όφελος μόνο και μόνο από την κατανάλωση είναι 150 λίτρα άρα περίπου 220-300 ευρώ τον πρώτο κιόλας χρόνο.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την διαδικασία τοποθέτησης ή για το ακριβές κόστος του οχήματος σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310510024.
Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη και να μάθετε ακόμη περισσότερα για την αντηλιακή μεμβράνη.

Νέα & Ενημέρωση

autokinhtomemvranes

Comments are disabled.