Μεμβράνες Ασφαλείας

Μεμβράνες Ασφαλείας για Καταστήματα – Βιτρίνες

Θωρακίστε την επιχείρηση σας

Οι μεμβράνες ασφαλείας χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις που μεριμνούν για την ασφάλεια της ιδιοκτησίας τους αλλά και για την ίδια τους την ακεραιότητα.

Πρόκειται για μεμβράνες αυξημένου πάχους που τοποθετούνται στα τζάμια μετά από μία σύντομη διαδικασία και χωρίς να χρειάζεται να διακοπεί η λειτουργία του χώρου.


Χάρη στις πολλαπλές στρώσεις από τις οποίες αποτελούνται, έχουν υψηλή αντοχή σε βανδαλισμούς, απόπειρες θραύσης και χτυπήματα από διαπεραστικές δυνάμεις. Ακόμη και στην περίπτωση θραύσης η μεμβράνη συγκρατεί τα σπασμένα κρύσταλλα.


Κατάλληλες για βιτρίνες και υαλοπετάσματα, οι μεμβράνες ασφαλείας είναι απαραίτητες από τράπεζες, κοσμηματοπωλεία και χώρους εστίασης μέχρι παιδικούς σταθμούς. Κινηθείτε έξυπνα. Προστατέψτε την ιδιοκτησία σας και τους ανθρώπους της.

Μεμβράνες Ασφαλείας για Κατοικίες

Θωρακίστε το σπίτι σας

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι πελάτες μας τοποθετούν μεμβράνες ασφαλείας στα σπίτια και στις εξοχικές τους κατοικίες.

Οι λόγοι αφορούν κυρίως την ασφάλεια τόσο της περιουσίας τους όσο και της ακεραιότητας τους.

Οι μεμβράνες ασφαλείας είναι ενισχυμένου πάχους αφού αποτελούνται από πολλαπλά στρώματα μεμβράνης, διαθέτουν αντιχαρακτική επίστρωση και τοποθετούνται στα παράθυρα και τα ανοίγματα της κατοικίας.

Η μεμβράνη ενοποιεί την σύσταση του γυαλιού και καταφέρνει να συγκρατήσει τα θραύσματα σε περίπτωση θραύσης.