Αντηλιακές Μεμβράνες

Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτων

Ειδικότητα μας οι Αντηλιακές Μεμβράνες στα αυτοκίνητα (φιμέ).


Οι αντηλιακές μεμβράνες ή αλλιώς φιμέ τζάμια έχουν πολλά οφέλη για τον οδηγό του αυτοκινήτου και τους συνεπιβάτες. Η κύρια ιδιότητα των μεμβρανών είναι η εκτόπιση της ανεπιθύμητης και βλαβερής ακτινοβολίας μακρυά από το αυτοκίνητό σας.

 

Η αντηλιακή μεμβράνη επιτυγχάνει απόρριψη της υπεριώδους ακτινοβολίας UV κατά 99%. Μειώνει την αντηλιά ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει τις υπέρυθρες ακτινοβολίες σε μεγάλο βαθμό. Επιπλέον τα εσωτερικά ραγίσματα που προκαλούνται με την πάροδο του χρόνου αποτελούν παρελθόν.

Δεν είναι μόνο η Εμφάνιση που μετράει.


Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που καθιστά την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών απαραίτητη, είναι η εξοικονόμηση χρημάτων που επιφέρουν. Ο οδηγός του αυτοκινήτου χρησιμοποιεί λιγότερο τον κλιματισμό. Το air condition λειτουργεί αποδοτικότερα στο προστατευμένο από τις μεμβράνες εσωτερικό, με αποτέλεσμα να εξοικονομεί καύσιμο. Επίσης η ενιαία, λεία, καθαρή εφαρμογή της μεμβράνης θα επιφέρει ένα αισθητικό αποτέλεσμα στην όψη των τζαμιών που θα λατρέψετε.


Οι αντηλιακές μεμβράνες προσφέρουν ένα αίσθημα άνεσης, προστατεύοντας παράλληλα το εσωτερικό του αυτοκινήτου αλλά και την θερμική άνεση των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτό.

Μείνετε Ήσυχοι.


Στη Masterfilm εγγυόμαστε άψογη και ποιοτική εφαρμογή αφού χρησιμοποιούμε τα άριστα υλικά της XPEL. Οι μεμβράνες που χρησιμοποιούμε κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Αμερική από αμερικανικές πρώτες ύλες. Είναι πιστοποιημένες και αναγνωρισμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Διαθέτουμε μία γκάμα από διαφορετικές διαβαθμίσεις/σκουρότητες που καλύπτουν όλες τις επιθυμίες σας. Από μεμβράνες σχεδόν διάφανες μέχρι εντελώς μαύρες (πίσα μαύρο/ black out) επιλέγουμε μαζί σας αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας . 

Αντηλιακές Μεμβράνες Καταστημάτων

Αντηλιακή προστασία στο κατάστημα

Η εξοικονόμηση ενέργειας στις μέρες μας είναι μεγάλη υπόθεση αφού συνοδεύεται και από εξοικονόμηση χρημάτων.

Τοποθετώντας αντηλιακές μεμβράνες στις βιτρίνες των καταστημάτων σας, στα γραφεία αλλά και σε οποιαδήποτε ιδιοκτησία σας, επωφελείστε επιπλέον, αφού οι αντηλιακές μεμβράνες :

  • Προστατεύουν εσάς και την υγεία των εργαζομένων σας από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτινοβολίες.
  • Προστατεύουν το εμπόρευμα και την επίπλωση σας από τη φθορά του ήλιου
  • Δημιουργούν καλύτερες συνθήκες εργασίας και περιορίζουν το αντιπαραγωγικό αίσθημα δυσφορίας που προκαλούν οι ακτινοβολίες του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας.
20190925_152727 (Copy)

Αντηλιακές Μεμβράνες Κτιρίων

Αντηλιακή προστασία στην κατοικία


Η Masterfilm διαθέτει μία μεγάλη γκάμα αντηλιακών μεμβρανών κατάλληλες για κάθε είδους πρόβλημα που προκαλείται από τον ήλιο και αφορά την κατοικία ή το εξοχικό σας.


Η υπερθέρμανση εξ αιτίας του ήλιου μπορεί πολλές φορές να κάνει τις συνθήκες διαβίωσης εξαιρετικά άβολες τόσο για εσάς όσο και για την οικογένεια σας.


Οι αντηλιακές μεμβράνες κατοικίας μπορούν να εγκατασταθούν στα υπάρχοντα παράθυρα, ούτως ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις του ηλίου και να προστατευτεί το εσωτερικό του σπιτιού εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα από τη μειωμένη χρήση του κλιματισμού.


Μετά την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών κατοικίας, ο χώρος αποκτά άλλη αίσθηση χωρίς να μειώνεται ορατότητα μέσω του γυαλιού, πετυχαίνοντας μάλιστα μείωση στην υπερθέρμανση που φτάνει το 72%.

Αντηλιακές Μεμβράνες Λεωφορείων

Είσαι Έξυπνος Επαγγελματίας ;

Εξαιτίας των αυξημένων απαιτήσεων και συνθηκών των τουριστικών λεωφορείων που προκύπτουν από τα συνεχή ταξίδια και δρομολόγια η χρήση αντηλιακών μεμβρανών κρίνεται απαραίτητη. Για αυτό και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα επαγγελματικά οχήματα είναι ειδικά διαμορφωμένα.

Όπως και στα συμβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης οι μεμβράνες θωρακίζουν τον οδηγό και τους επιβάτες απέναντι στις υπεριώδης UV ακτινοβολίες, εξοικονομούν καύσιμο λόγω της περιορισμένης χρήσης του κλιματισμού και προστατεύουν τα σαλόνια, τα δέρματα και τα ταμπλό από τη φθορά του χρόνου.

Όσο αναφορά στην όψη του οχήματος, προσδίδουν μοναδική διακριτικότητα και κύρος. Διαθέτουν αντιχαρακτική επίστρωση και προσφέρουν τη βέλτιστη δυνατή προστασία από θραύσματα που μπορεί να προκληθούν σε περίπτωση ατυχήματος.

Αντηλιακές Μεμβράνες για MiniBus

Οι Ειδικοί Στα MiniBus


‘Εχουμε την τεχνογνωσία και εφαρμόζουμε μεμβράνες σε κάθε τύπο αυτοκινήτων. Πολλά από τα μινιμπας που κυκλοφορούν στους δρόμους της Βορείου Ελλάδας αλλά και αυτά που πραγματοποιούν ταξίδια εκτός συνόρων έχουν περάσει από τα χέρια μας.


Αντιπρόσωποι αυτοκίνητων, επαγγελματίες οδηγοί, ιδιοκτήτες τουριστικών πρακτορείων ή ξενοδοχειακών μονάδων γνωρίζουν
πολύ καλά την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και μας εμπιστεύονται τα οχήματά τους όταν πρόκειται για αντηλιακές μεμβράνες. Όλοι αυτοί οι κάτοχοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι αντηλιακές μεμβράνες στα κρύσταλλα των οχημάτων τους είναι απαραίτητες.


Είτε πρόκειται για σύντομες παραλαβές, είτε για πολύωρα ταξίδια η εξοικονόμηση που επιφέρουν οι μεμβράνες από τη μείωση της χρήσης του κλιματιστικού, η προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες και η μείωση της αντηλιάς αρκούν για να πείσουν και τους πιο απαιτητικούς. Γρήγορα, ευέλικτα και στις πιο συμφέρουσες τιμές εγγυόμαστε άψογη εφαρμογή που ταιριάζει
στην εικόνα αλλά και τις ανάγκες σας.