Ψηφιακές Εκτυπώσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ

Είτε είστε επαγγελματίας και βρίσκεται χρόνια στο χώρο είτε είστε νέος επιχειρηματίας οφείλετε να διαφημίσετε την επιχείριση σας δημιουργικά και να ομορφύνεται την εικόνα της. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις έχουν εφαρμογές σε κάθε επιφάνεια του χώρου σας. Μπαίνουν στο εσωτερικό των καταστημάτων σας αλλά και έξω.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δημιουργία ταμπέλας, επιγραφών, εσωτερικά τοιχία, κολώνες, εξωτερικούς τοίχους, αλλά και σε είδη οικιακού εξοπλισμού όπως ντουλάπες και ψυγεία. Ακόμα μπορούν να καλύψουν πόρτες, παράθυρα, πάγκους


Ειδικά εάν ξεκινάτε ένα νέο εγχείρημα, ή το μαγαζί σας χρειάζεται ανακαίνιση, αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου το οπτικό κομμάτι εφαρμόζοντας ψηφιακές εκτυπώσεις σε συννενόηση πάντα με τους γραφίστες μας, ούτως ώστε να επιτευχθεί μία ενώτητα και μία αισθητική πρόσεγγιση που θα τονίζει τα προιόντα ή της υπηρεσίες που προσφέροτε και πάνω απ όλα τον επαγγελματικό σας χαρακτήρα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ

Με μία ψηφιακή εκτύπωση μπορείτε να μεταμορφώσεται χώρους και αντικείμενα, σε έργα τέχνης.

Με την εκτύπωση σε αυτοκόλλητο βινύλιο το εσωτερικό του σπιτιού, του γραφείου και του καταστήματος σας θα αποκτήσει νέα εικόνα.

Επιλέξτε ένα θέμα για το χώρο σας και εμείς θα βάλουμε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιήσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.
Αρχιτεκτονική, εικόνες πόλεων, φύση, τέχνες, αφηρημένα σχέδια, φλοράλ συνθέσεις, γραμμές, αποσπάσματα κειμένου, λέξεις … ότι μπορείτε να φανταστείτε είμαστε σε θέση να το κάνουμε πραγματικότητα.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Ο χώρος στον οποίο τα παιδιά σας ζουν, παίζουν, κοιμούνται και ονειρεύονται απαιτεί ζωντάνια, χρώμα, θετική ενέργεια. Μία ψηφιακή εκτύπωση θα χαρίσει σε επιφάνειες που μέχρι τώρα ήταν ανεκμετάλευτες μία μοναδική ομορφιά.

Κάντε ένα δώρο στα παιδιά σας που θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή,και να ‘στε σίγουροι πως θα το ευχαριστηθείτε και σεις οι ίδιοι.


Διαθέτουμε μεγάλη συλλογή σχεδίων τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια .