Μεμβράνες στα Γραφεία της Ι.ΣΤΡΟΥΜΣΑΣ

Η Στρούμσας ΑΕ δραστηριοποιείται στον χώρο της χονδρικής πώλησης φαρμάκων και το περιβάλλον της ελέγχεται αυτόματα από σύστημα
BMS (Building Management System) με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας. Για το λόγο αυτό ήταν απαραίτητη η χρήση πιστοποιημένων
αντηλιακών μεμβρανών που τηρούν τις παγκόσμιες ενεργειακές προδιαγραφές και διασφαλίζουν την απόρριψη των βλαβερών ηλιακών ακτίνων (UVA/UVB) συμβάλλοντας έτσι στην ανεμπόδιστη αποθήκευση και φύλαξη των εμπορευμάτων.

H Μasterfilm ως ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης στο χώρο των αντηλιακών μεμβρανών επιλέχθηκε από την εταιρεία Ιωνάς Στρούμσας ΑΕ για να τοποθετήσει αντηλιακές μεμβράνες στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της. Η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε μεγάλα κτίρια με πλήθος υαλοπινάκων απαιτεί τεχνογνωσία και εξοικείωση στις δύσκολες συνθήκες του έργου.

Επιπλέον παρά το γεγονός ότι στο κτίριο είχαν εγκατασταθεί υαλοπίνακες Stop Sol το σύστημα ψύξης δεν κατάφερε να διατηρήσει σταθερές τις επιθυμητές θερμοκρασίες  στο εσωτερικό του κτιρίου. Ωστόσο μετά την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών το πρόβλημα της σταθεροποίησης λύθηκε και οι ενεργειακές ανάγκες για την ψύξη ελαττώθηκαν .

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε και παραδώσαμε το έργο στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης και η επιτυχία ήταν αναμενόμενη. Εάν χρειάζεστε αντηλιακή προστασία στον χώρο που διατηρείται ή εργάζεστε δεν έχετε παρά μόνο να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντηλιακές μεμβράνες κτιρίων στην αντίστοιχη ενότητα.

Νέα & Ενημέρωση

Comments are disabled.