Μεμβράνες ασφαλείας σε παιδικούς σταθμούς


Σε χώρους όπου παίζουν και δραστηριοποιούνται παιδιά οι μεμβράνες ασφαλείας είναι απαραίτητες. Εάν διευθύνεται κάποιον παιδικό ή βρεφονηπιακό σταθμό, παιδότοπο ή φροντιστήριο οι μεμβράνες ασφαλείας είναι απαραίτητες και υποχρεωτικές από το νόμο.

Εάν είστε γονέας και μεριμνάτε για την ασφάλεια του παιδιού σας, καλό θα ήταν να εξετάσετε εάν οι χώροι που τα παιδιά σας δραστηριοποιούνται τηρούν τα πρότυπα ασφαλείας που ορίζει η νομοθεσία. Χαρακτηριστικά η νομοθεσία ορίζει:( ΦΕΚ Αρ.Φύλλου 1364 [2007] τεύχος Β’ – άρθρο 2)“ Στο χώρο του παιδότοπου πρέπει να παρέχεται ασφαλής πρόσβαση και παραμονή των παιδιών,να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο είδος και ύφος των κιγκλιδωμάτων (όπου υπάρχουν), σε ανοίγματα των παραθύρων, στις τζαμαρίες του χώρου ψυχαγωγίας (τα τζάμια θα πρέπει να είναι ασφαλείας ή οπλισμένα ή επενδεδυμένα με ειδική μεμβράνη),στα κλιμακοστάσια και στην ηλεκτρική εγκατάσταση (θέση και είδος ρευματοδοτών και φωτιστικών, ηλεκτρικός πίνακας ασφαλείας κλπ.)

“H MasterFilm διαθέτει και εγκαθιστά μεμβράνες ασφαλείας σε οποιοδήποτε γυάλινη επιφάνεια που χρειάζεται προστασία. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των μεμβρανών ασφαλείας στην αντίστοιχη ενότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Το σίγουρο είναι ότι μετά την τοποθέτηση των μεμβρανών από το συνεργείο της Masterfilm, θα μπορείτε να απολαύσετε την ημέρα σας γνωρίζοντας ότι για εσάς και τα παιδιά σας, οι τραυματισμοί από θραύσεις κρυστάλλων δεν θα αποτελούν πια κίνδυνο. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Νέα & Ενημέρωση

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *