ΑΡΧΙΚΗ > ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ > ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


Οι μεμβράνες είναι το στοιχείο μας. 

Τα φιμέ τζάμια όπως συνηθίζεται να προφέρονται, έχουν αρκετά οφέλη τόσο για τον οδηγό του αυτοκινήτου όσο και για τους συνεπιβάτες. Κύριος στόχος των μεμβρανών είναι να εκτοπίσουν την ανεπιθύμητη και βλαβερή ακτινοβολία μακρυά από το αυτοκίνητό σας. Επιτυγχάνει απόρριψη της υπεριώδους ακτινοβολίας UV κατά 99%, μειώνει την αντηλιά και αποτρέπει τις υπέρυθρες ακτινοβολίες σε μεγάλο βαθμό. Επιπλέον τα εσωτερικά ραγίσματα που προκαλούνταν με την πάροδο του χρόνου αποτελούν παρελθόν.

Δεν είναι μόνο η εμφάνιση που μετράει.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που καθιστά την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών απαραίτητη, είναι η εξοικονόμηση χρημάτων που επιφέρουν. Ο κάτοχος του ΙΧ χρησιμοποιεί λιγότερο τον κλιματισμό, αφού το air condition λειτουργεί αποδοτικότερα στο προστατευμένο από τις μεμβράνες εσωτερικό, με αποτέλεσμα να εξοικονομεί καύσιμο. Επίσης η ενιαία, λεία, καθαρή εφαρμογή της μεμβράνης θα επιφέρει ένα αυστηρό αισθητικό αποτέλεσμα στην όψη των τζαμιών που θα λατρέψετε.Οι αντηλιακές μεμβράνες προσφέρουν ένα αίσθημα άνεσης, προστατεύοντας παράλληλα το εσωτερικό του αυτοκινήτου αλλά και την υγεία των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτό.

Μείνετε ήσυχοι.

Στη masterfilm εγγυόμαστε άψογη και ποιοτική εφαρμογή αφού χρησιμοποιούμαι τα άριστα υλικά της ASWF. Οι μεμβράνες που χρησιμοποιούμαι κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην αμερική από αμερικανικές πρώτες ύλες και είναι ασφαλώς αναγνωρισμένες από την Ευρωπαική Ένωση. Διαθέτουμε μία γκάμα από διαφορετικές σκουρότητες που καλύπτουν όλες τις επιθυμίες σας.

Ενδιαφέρεστε ? Επικοινωνήστε άμεσα!


Πάρτε μια απάντηση από εμπειρογνώμονα και επαγγελματίες συμβούλους.
Τ:(+30) 2310 510 024
Κ:(+30) 6955 99 5556

Δείτε σχετικές δουλειές μας: