αντηλιακές μεμβράνες
ΑΡΧΙΚΗ > Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


Ειδικοί στις Μεμβράνες

Η Masterfilm με εξειδικευμένο προσωπικό και προϋπάρχουσα εμπειρία 15 ετών στο χώρο αποτελεί την νέα σίγουρη επιλογή στην τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών.

Σας παρέχουμε , άψογη εφαρμογή και ταχύτατη εξυπηρέτηση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι κορυφαίοι αντιπρόσωποι αυτοκινήτων εμπιστεύονται τα τελευταία τους μοντέλα στα χέρια του ειδικού μας όταν πρόκεται για αυτοκίνητα πολλών χιλιάδων ευρώ.

Η φιλοσοφία μας στις εκτυπώσεις

Τα στάδια περάτωσης μιας ψηφιακής εκτύπωσης απαιτούν πέρα από την έγκριση του πελάτη, τη συνεργασία και τη συνεννόηση διαφορετικών επαγγελματιών.

Αρχικά, γραφιστικές εταιρίες αναλαμβάνουν το δημιουργικό μέρος μιας εκτύπωσης προκειμένου στη συνέχεια να σταλούν προς εκτύπωση τα απαραίτητα αρχεία.

Εφόσον υπάρχουν τα αρχεία, εκτυπόνονται με μία όχι και τόσο απλή λειτουργία αφού απαιτείται χρόνος και προσοχή ώστε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία σωστά, και κυρίως όπως έχει προγραμματιστεί.

Τέλος το στάδιο της τοποθέτησης απαιτεί μεγάλη εμπειρία και εξοικείωση με τους διάφορους τύπους υλικών αλλά και των επιφανειών που καλείται να εφαρμοσθεί η εκτύπωση.

Είμαστε σε θέση και αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία της σχεδίασης, της εκτύπωσης και της τοποθέτησης μια ψηφιακής σύνθεσης γλιτώνοντας σας κόπο, χρόνο και χρήμα από τις χρονοβόρες διαβουλεύσεις που προκύπτουν μεταξύ τρίτων.

ψηφιακές εκτυπώσεις

Συνεργαστείτε μαζί μας

Χάρη στην υπευθυνότητα και την εγγύηση της επιτυχίας όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών που όλο και μεγαλώνει.

Είμαστε σε θέση να συνεργαζόμαστε με αντιπροσώπους και εισαγωγείς αυτοκινήτων αφού τοποθετούμε μεμβράνες ακόμη και στο χώρο τους, πάντα με ιδαίτερη προσοχή και επαγγελματισμό.

Στις ψηφιακές εκτυπώσεις μπορούμε και κάνουμε τοποθετήσεις και εφαρμογές συναδέλφων όταν είναι απαραίτητη η εμπειρία και η τεχνογνωσία, πάντα με φιλικές τιμές.

Διατηρούμε δημιουργικές σχέσεις με γραφίστες τυπώνοντας και εφαρμόζοντας τα σχέδια των πελατών τους και διαμορφώνουμε ειδικά τις τιμές εφ όσον υπάρχει σταθερή συνεργασία. Για οτιδήποτε θέλετε να φτιάξετε, να τυπώσετε ή να εφαρμόσετε είμαστε διατεθημένοι να συμβάλουμε δημιουργικά και κυρίως άμεσα.